martes, 25 de noviembre de 2014


Saygı talep ediyoruz Cumhuriyeti Dominik, için Mahkemesi Anayasa kararında. 

We demand respect to judgment 168-13 of  Dominican Republic Constitutional Court. Write for turkish peoples. 



Dominik Cumhuriyeti, yargı yüz altmış sekiz yıllık-2013 Anayasa tarafından Eylül 2013 yılında yayımlanan, Amerika Birleşik Devletleri, Çin, Rusya, Fransa, İngiltere, Japonya, Güney Kore veya İsrail, kendi hala kırılgan kurumlar kararlar gibi ülkelerin uluslararası etkiye sahip değil 2010 yılında değiştirilen Dominik Anayasası tarafından görevlendirilmiş uygun Dominik Cumhuriyeti göçmenlere düzenleyici emir kurar Mahkeme Dominik, (Vatandaş Katılımı liderliğindeki "Sivil Toplum" kişilikleri gelen, hem içten hem dıştan, Participación basınç her türlü alır Ciudadana), STK'lar ve etkilenen mümkün savunur gibi Cizvitler ve World Vision, ve Amerika Birleşik Devletleri, Avrupa Birliği ve diğerleri gibi. Durumda, basınç yüksektir Haiti ile ilgili konuları içerir ve saçma ulaşırsa hükümetler yönetilen çünkü onları ülke açıklamalar borcu olduğu için bu ülkelerin veya kuruluşların çıkarları ile tutarlı olması için değiştirmek ya da yasaları uyum ülkeyi sormak için sanayi üretim halkların bir sınırlama özetin özeti egemenlikleri yabancı kredi, bağımlılığın azaltılması için ülkeyi teşvik etmelidir zaman bir kaldırım bahçe oluşturmak kadar Dominik hükümet kredileri ile ülkeyi ipotek etmiştir.

Bir sunucu bütünüyle kararı da ben inanıyorum bir 1929 yorum geçmişe dönük uygulama olduğunu katılmıyorum yargı quasi yüz altmış sekiz yıllık 2013 ve bunun sadece bir kısmını desteklediğini Madde 18, paragraf 2, ilgili aynı akım Anayasa devletler Milliyet o: ". Dominikliler'in Are ... Bu Anayasanın yürürlüğe girmesinden önce Dominik vatandaşlığını sevenler" Bu nedenle zaten var olanlar için milliyet haksız dispossession olduğunu. Zaman ancak yasa sağlar ve geleceğe geçerlidir "belirten hukuk, geriye yürümemesi Madde 110 İlkesi öngörülen diğer" Leonel Fernández Anayasası ", aynı Anayasa, için. Sadece bir geriye dönük etkisi yok subjudice veya cümleler hizmet için uygundur. her durumda hükümet ya da hukuk etkileyebilir veya önceden kanunlarına göre kurulmuş durumlardan kaynaklanan yasal kesinlik değiştirebilir. "...

Geriye dönük yargı uygulanmasına ilişkin haricinde, ben tam Anayasa Mahkemesi kıyamet yaklaşımı desteklemektedir. Hiç kimse daha önce Dominik ulusal egemenliği kendi kararı ile Anayasa Mahkemesi yaptığı gibi, o zaman bazıları tarafından ve çok tartışmalı olduğu detractada başkaları tarafından övgüyle olacak savunmak için çok cesaret vardı. Bu karar, göçmenlik statüsü ve vatandaşlık yönlerini tanımlayan net politikalara sahip yapamaz bir devletin kombinezon görmek için bıraktı. Yıllardır yaptım ki böyle bir aşırı verimsiz ve etkisiz göç kontrolü politikasını kaldığını bir devlet sorunu ağırlaştırmak ve biz bugün var ölçüde getirmek oldu.

Dr. Leonel Fernández Reyna
Ben tam olarak Haiti ile ortaya çıkmıştır sorunu çözebilir belirten yargı saygı talep etti Cumhuriyeti, Dr. Leonel Fernández Reyna, eski Cumhurbaşkanı yaklaşımı ile katılıyorum, ama öncül her altında Anayasa Mahkemesi hatası saygısızlık etmeden ulus belgeleri çevredeki vatandaşların kendi kanunlarını uygulamak ve milliyeti tedavisinde yer düşünün yasal kurallara kurma hakkına sahiptir. Fernandez "Şimdi ne Anayasa Mahkemesi'nin son kararı görülebilir sadece gelecek için geriye dönük veya geçerli olup olmadığı" iddia ve yorumlanır eğer bir nedeni oldukça basit, gelecekte, hiçbir tartışmaya yöneten "olduğunu söyledi devletin egemenlik ifadesi Dominik vatandaşı kim belirlemek için. "

"Ben tam ama altında Anayasa Mahkemesi başarısızlığını saygısızlık olmadan Haiti ile ortaya çıkmıştır sorunu çözebilir belirten yargı saygı talep etti Cumhuriyeti, Dr. Leonel Fernandez Reyna, eski Cumhurbaşkanı tablosu katılıyorum öncül, her ulus belgeleri vatandaşların konusundaki yasaları uygulamak ve milliyeti tedavisinde yer düşünün yasal kurallara kurma hakkına sahip olduğunu. Fernandez o geriye dönük geçerli olup "Şimdi ne Anayasa Mahkemesi'nin son kararı görülebilir olduğunu iddia etti, veya sadece gelecek için yorumlanır eğer Dominik uyruklu kim belirlemek için devletin egemenlik bir ifadesidir, çünkü oldukça basit, gelecekte, hiçbir tartışmaya yürürlükte olmak "ve" dedi. "

"İktidar geriye dönük ise, o zaman Dominikliler olma izlenimi vardı kim ülkede yaşamış olanların, yasal statüsünü belirlemek gerekir, bir zamanlar Dominik belgelerine vardı, ve diğer sorunları doğurur beri". O "anne Dominik Cumhuriyeti yasal olup olmadığını bağlıdır kan bağı (jus solis) tarafından Dominik vatandaşlığını elde." vurguladı

"Burada geçerli değildir, çünkü Amerika Birleşik Devletleri, anlamak olmayabilir Yani bu ülkede var olan başka bir sistemdir. Burada, bu ülkede doğmuş olmanın sadece gerçeği, veliler yasal belgelenen rağmen, bu yaratık Amerikalı. Ama tüm dünyada değil. "

Eski Cumhurbaşkanı Leonel Fernandez devlet onlara Dominik doğum belgesine sahip herkese Dominik Dominik vatandaşlığını tanımak için West Palm Beach, Florida Ocak 2014 yılında gerekli Anayasa Mahkemesi kıyamet yüz altmış sekiz yıllık-2013 tarafından oluşturulan sorunu gidermek için açıkladı.

Matt Sedensky, Salı 8 tarafından imzalanmış Associated Press bir basın açıklamasında, eski cumhurbaşkanı yargı sayılı yüz altmış sekiz yıllık-2013 aşağıdaki yabancı kökenli (çoğu iniş Haiti) olarak Dominicans durumu hakkında diğer Dominik liderleri daha yumuşak bir çizgi gösteriyor vurgulanmıştır Anayasa Mahkemesi.

Abel Martinez
Ben kararın yüz altmış sekiz yıllık-2013 okudum ve yasal dayanağı olmadan etrafında gözden yürüyüş okuma ve sadece konuşmak konuşmadan bin kere ve bunun muhalifleri tekrar okudum olmak isterdim. O gerekli broşür ama sonra vatan uğruna, Abel Martinez, Milletvekilleri Odası Başkanı gerçeği yüzlerce teslim eğer olduğu gibi Ve orada promosyon politikasının amacıyla teslim edilir. Uzun Dominik Cumhuriyeti Live!







Yazar bir avukat Universidad Autonoma de Santo Domingo, Amerika'daki ilk, Sosyal Güvenlik Teknisyeni ve siyasi analist mezun olduğunu.

No hay comentarios:

Publicar un comentario